Åpen hage / butikk

Åpen hage / butikk

Hagen er stengt for sesongen. Se åpningstider her.

Jeg har hatt stor glede av å besøke mange hager på ulike reiser de senere årene. Fantastisk inspirasjon i England, Frankrike, Italia,  i Sverige og Danmark, i Sør Afrika, Kina og Argentina.

Det er ALLTID en hage å besøke, et slott med park eller en nasjonalpark og botanisk hage i tillegg til vingårder og klassiske hager. Og det blir aldri feil å la seg inspirere i andres kulturer ift planter, inndelinger i hagerommet og tips på ulike elementer man kan ha i eksteriøret.

Dette er lite presentert i Norge og jeg ønsket å dele hagegleden med hageglade mennesker sommeren 2019. Det viste seg at det finnes utrolig mange mennesker som hadde samme interesse som meg og ca 1000 besøkende kom innom min hage i Brunlanes i sommer. For å kunne tilby noe mer enn en vandring i hagerommet laget jeg en liten butikk i mitt drivhus.

Du er veldig velkommen til å ta et besøk om du er en hagevenn som liker å bli inspirert.

Tomten min er på 5 mål og hagerommet er under utvikling. Det kommer nok nye elementer der fra år til år. Og det er nettopp det som er så moro med hagerommet – det utvikles hele tiden.