Konsulenttjenester hage

Konsulenttjenester hage

KonsulenttjenesterJeg leverer ulike konsulentoppdrag innen hageplanlegging. 


Som konsulent kan jeg gi deg ideer på nye rom i hagen, beplantning og en helhetlig hageplan. Jeg kan si noe om hva som vil gi hagen din mer liv og et personlig touch. En hage som er litt deg ut fra dine behov og hvordan du bor.  

Jeg er utdannet interiørkonsulent og denne grunnkunnskapen om estetikk og praktiske løsninger kan jeg overføre til hagerommet hvor jeg selv har utviklet en stor erfaringsbase i mitt eget hagerom.

Min hagekonsulent tjeneste innebærer:

  • Befaring
  • Manuell skisse etter bestilling
  • Idebank med tips og råd/visualisering
  • Presentasjon

Ta kontakt på mail ingunnshage@gmail.com for avtale og pris overslag.

 

«Tusen takk for fantastisk jobb! Far i huset ble helt satt ut! Han syntes ikke det var for mye, han var veldig positiv, og vil følge tegningen til punkt og prikke😊🥳 Vi gleder oss til å begynne!
Du kunne ikke truffet bedre! Du er utrolig flink! Hvis jeg hadde klart å se for meg hvordan hagen kunne bli, ville jeg gjort det sånn som du har tegnet den. Vi er heldige❣️
«
Janne

«Vi har hatt gleden av å samarbeide med Ingunn om vår hotellhage. Vi hadde mange tanker selv, og hun lyttet, spurte, så, målte og vandret rundt. Da vi mottok forslaget, ble vi overveldet! Hun hadde ikke bare lyttet, men kommet med meget godeog veloverveide forslag, nydelig og ryddig illustrert i en flott tegning. I tillegg fikk vi en presentasjon som viste bilder av hvordan hun så for seg ulike partier i hagen, og forslag til hvilke planter som ville egne seg i vårt klima og med våre krav, ønsker og behov.
Jeg vil absolutt anbefale Ingunns hage om du ønsker konsulenthjelp til å utarbeide din drømmehage. Vi gleder oss i alle fall til å ta fatt på planen vår.
Tusen takk for uvurderlig hjelp, Ingunn. 5 av 5 stjerner herfra!»
Kari Veierød Næss, Sanner Hotell, Hadeland

«Mange takk for jobben du har gjort for oss Ingunn. Gleder meg til å starte opp og kan knapt vente. Det å se hvor fint du har det ute og ikke minst inne er utrolig spennende.»
Signy Monhof