Om meg

Om meg

Portrett: Ingunn Anvik

Jeg vil gi deg en annerledes vakker dag.
Tilby en opplevelse til deg som gjest i åpen hage med vakre blomstrende rammer slik at du kan bli inspirert, kjenne hageglede, beundring og undring over mangfoldet av blomster og muligheter i norske hager.

Derav har jeg etablert Ingunnshage, hjemme hos meg privat i Brunlanes. Det handler om å dele den hagegleden jeg selv har funnet.

Ved å besøke hagen gir jeg deg som gjest mulighet til å se og erfare min voksende  hagekompetanse. Det er et personlig møte, du vil se min stil og mitt hagerom før du evt kontakter meg for konsulent tjeneste til eget uterom om du skulle ha behov for dette.

Ingunnshage ble etablert fra 2002 da vi bygde huset på plassen. Hagen er bygget opp år etter år med ulike rom som drivhus, palmehus, grusganger, paviljong og vannspeil, for å nevne noe. Det var ikke i våre tanker at vi overtok et sted som kunne deles mad andre gjennom vårt hagerom. Min farmor og farfar bodde her i mange år og plassen har i sin tid vært et sted mellom to gårder i Brunlanes for den eldre generasjon. Vi har selv stiftet familien vår her, men ungene har nå flyttet ut og lever sin egen historie.

Jeg er utdannet vernepleier og interiørkonsulent. Min arbeidserfaring fra helsevesenet/psykiatri, 10 år i Skeidar konsernet og de 10 siste årene ved vekstbedriften iVekst i Larvik, har bygget personlig kompetanse og erfaring som nå kommer godt med for å drifte egen næring. Personligheter, individualisme og stil er gjennom menneskemøter spennende erfaring fra mine referanser i arbeidslivet.

Jeg har i tillegg vært heldig å kunne tilknytte meg et grundernettverk i Brunlanes som heter Åkerkvinnene. Vi er 6 kvinner som har gått sammen i en gruppe der alle er i utvikling av sine bedrifter. Vi samarbeider, støtter hverandre og deler kompetanse. Åkerkvinnenehar alle en destinasjon i Brunlanes og ligger som 6 perler på en snor mellom Helgeroa og Stavern. Alle medlemmene driver innen hage og jordbruk, samt egenproduksjon av ulike varer. Vi håper du benytter deg av en reise gjennom vårt flotte Brunlanes og besøker oss alle!

Se mer om mine flotte kollegaer på www.aakerkvinnene.no , og følg oss også gjerne på sosiale medier aakerkvinnene.

Logo GrundernettverketVi er etablert gjennom et prosjekt i http://www.grundernettverket.no/ i Lavik kommune og er stolt medlem og takknemlig for muligheter, kurs og kunnskapsdeling dette har gitt oss underveis.

Gjennom lokal tilhørlighet med vår kulturelle og biologiske mangfold her i Brunlanes vil Ingunnshage kunne gi opplevelser til turister så vel som lokale organisasjoner og lag. Jeg vil sette hagekultur på kartet slik at vi sammen kan få øye på muligheter og mangfold i det norske hagerommet.

Jeg jobber for å bli en bedrift som kan få flere ungdommer i arbeid, øke opplevelsestilbudet for gjestene mine og øke samarbeid med lokale aktører og nabobedrifter.

Jeg opplever en utvikling på det personlige plan, en utvikling av hagekonseptet, konsulent tjenesten og samarbeidsmuligheter i bygda som spennende. Jeg gleder meg til mer!

En takk til min mann som er tålmodig, arbeidsom og hjelpsom. Uten han hadde ikke alle mine hageideer kunnet bli satt ut i praksis. 
 
Hva var vel livet uten deg.