Arrangementer 2021

Arrangementer 2021

(MED FORBEHOLD OM ENDRINGER I PROGRAMMET.)

TORSDAG 13. mai 
Sesongåpning Ingunnshage og boklandsering av hagebok «INGUNNSHAGE»
Entre kr 90,-


MANDAG 24 mai. HAGEKONSERT, PINSE OG PIKNIK kl 13-16
2. pinsedag med hagekonsert av lokale musikere som har sitt coverband med ulike jazz -og poplåter i repetoaret. En stemningsfull hagedag i mai hvor du tar med deg din egen piknik kurv og innta lunch i Ingunnshage. Flotte rammer med nydelig livemusikk!

Det er værforbehold ved REGN og man må melde seg på via mail til ingunnshage@gmail.com pga plassbegrensninger. Dørene åpnes kl 12 og bandet spiller fra kl 13.
Billettpris 250,-


LØRDAG 19. juni  KL 11-15
Halvor Bakke er gjest og medarbeider i drivhusbutikken denne dagen! Her kan du slå av en prat med denne eventyrlige karen som er bror til Ingunn og som elsker hagelivet like mye som henne. 
Entre 90,-


TIRSDAG 13. juli og ONSDAG 14. juli   ALLSANG I HAGEN! 
Begge dager er satt av til ALLSANG –  midt i juli, midt i hagen og midt i sommerparadiset! Dette arrangementet er for deg som liker konseptet allsang og som har stor og uhøytidlig sanglede. Gamle låter vi elsker å synge og mimre etter, og som alle kan noen strofer av! Det er god variasjon fra norske, svenske og engelske vise -og poplåter som blir ledet av tre sangglade lokale amatører med eget band. Du vil få utdelt sanghefte slik at du kan bli med på alle vers! Det er tid for å synge, finne den gode stemningen og ha en musikalsk hyggelig sommerettermiddag i et stort hagekor!

Begge dager er værforbehold ved REGN og bindende påmelding via ingunnshage@gmail.com  pga plassbegrensninger. Dørene åpnes kl 15 og allsangen starter fra kl 16.

Det blir alkoholservering disse dagene. Aldersgrense 18 år.

Billettpris 290,- betales ved inngang (Vipps)


ONSDAG 21.juli  HAGEKONSERT MED HEDDA BREKKE ARONSEN
De vakreste sanger og stemningsfulle låter synges av Hedda denne sommerdagen i Ingunnshage. fjorårets konsert var fullbooket og går inn  i sommerens vakreste eventyr for 2020. Vi åpner for en ny og god opplevelse i år! 

Det er værforbehold ved REGN og bindende påmelding via mail til ingunnshage@gmail.com pga plassbegrensninger. Dørene åpnes kl 15 og konserten starter fra kl 16.

Det blir alkoholservering denne dagen. Aldersgrense 18 år.
Billett pris 290,- ved inngang (vipps)


10, 11, 12. august ÅKE BERG HAR MALEKURS I INGUNNSHAGE
3 dagers malekurs med kunstneren Åke Berg i Ingunnshage! Vakre omgivelser med mange flotte motiver både i hagerommet og nede ved kysten. Disse dagene vil du kunne lære fra mesteren selv både maletekniske prinsipper og komponering av bilder.
Kurset koster 3.000,-

Ta kontakt på mail til ingunnshage@gmail.com for påmelding. 
Har du behov for overnatting, kontakt Brunvall gård på mail@brunvall.com 

2. og 3 oktober, 9. og 10. oktober kl 11-15
De to første helgene i oktober blir det høsthage i Ingunnshage. Vi gjentar suksessen fra 2020 da mange ønsket å benytte seg av en hyggelig uteaktivitet på denne tiden av året.

Vi jobber med markedsdager den ene helgen og kommer tilbake med mer konkret program når det nærmer seg høsten igjen!
Entre 90,-