Arrangementer 2020

Arrangementer 2020

ÅPEN HØSTHAGE i høstferien 3. og 4. / 10. og 11. oktober 12-16
De to første helgene i oktober vil jeg ha åpen høsthage!
Hage hele året. Å se verdien av ulike årstider i hagerommet, selv uten blomstring er viktig! Når løvet faller og lysene tennes blir hagen annerledes vakker. La oss glede oss over høstens farger og naturens syklus! Velkommen til Ingunnshage i høstferiehelgene for en hyggelig atmosfære og en prat med litt råd om hagelivet. Drivhusbutikken fylles opp med høst og julevarer, samt lerk og kranser. Det lille galleri vil være åpent med utstilling av Dagdrømmerne og Kjetil Sandvand


Det lille galleri
Nytt av året er at jeg har laget et utstillingslokale for kunstnere som stiller ut sine samlinger i sommer hos Ingunnshage. Varierte og flotte ulik billedkunst som virkelig er verdt å se.

Benytt deg av dette samtidig som du tar en runde i hagen! Åpningstid er samme som åpen hage.

Kjetil Sandvand er en kreativ kunstner fra Stavern med et grafisk uttrykk. Han tegner digitalt med motiver som spenner seg fra hans egen fantasiverden til natur og kjente miljøer/steder lokalt i Stavern. Han har i flere år stilt ut i Stavern på høst-/påskeutstillinger.
(Stiller ut: 30. mai – 07. juni, 03.juli – 12. juli)

Morten Næss stiller ut fotografier. Mest av natur i ulike former og perspektiver. Han er en dreven hobbyfotograf som fanger det gylne snitt og som ser lyset i naturen på en spesiell måte. (Stiller ut: 26. juni – 28. juni)

Line Moe er en kunstner som jobber aktivt med oljemalerier. Er elev hos Nerdrum og stiller ut på ulike steder med sine fantastiske malerier. Line Moe er en profesjonell kunstner som har jobbet med oljemaling i en årrekke og har bygget seg opp en lang rekke med salg av vakre malerier og trykk, samt innehar en rekke ulike kurs og utstillinger i Norden. (Stiller ut: 13.-14. juni, 24.-26. juli)


Onsdager i juli MORGENYoGA (8, 15, 22 og 29. juli)
I hagerommet kan man nyte naturlige omgivelser, stillhet og ro. Du vil få en Yoga økt på 1,5 time med Janne Thorsen som er en profesjonell instruktør med stor passion for faget. Onsdagsmorgenene med yoga i juli (kl. 09.00 – 10.30) vil gi deg en god start på feriedagen i et blomstrende hagerom.

Du vil i tillegg kunne vandre i hagen og la deg inspirere av blomstersammensetninger og ideer. Velkommen til  drop-in yoga i juli. 


14. juli – TIRSDAGSMORGEN KONSERT og pikniks i hagen
Ingunnshage gir deg en annerledes sommermorgen i et blomstrende hagerom. Du får en vakker hagekonsert med husbandet vårt fra Helgeroa kl. 10.00, et coverband som spiller lett jazz og pop som er lett å like for alle! Ta med deg frokosten din i piknikk-kurven sammen med det du trenger for å nyte et morgenmåltid.
I tillegg kan du vandre i hagen og la deg inspirere av blomstersammensetninger og hageideer både før og etter konserten. Ta gjerne på solhatten og meld deg på sommerens annerledes vakre tirsdagsmorgen.

16. juli ETTEMIDDAGSKONSERT
Ingunnshage gir deg en annerledes sommerettermiddag i et blomstrende hagerom. Du får en vakker hagekonsert med Hedda Brekke Aronsens fantastiske stemme kl 16 og i tillegg kan du vandre i hagen og la deg inspirere av blomstersammensetninger og hageideer både før og etter konserten. Arrangementet er fra kl. 15 – 18

Ta gjerne på solhatten og meld deg på sommerens annerledes vakre ettermiddag i Brunlanes, på konsert  i Ingunnshage. Bindende påmelding til ingunnshage@gmail.com eller SMS 480 51 097. Det er værforbehold ved mye regn. Begrenset antall.